Selecteer Evenement

Plaats:

Genre:

Maand:

Titel:


Selecteer Organisatie

Organisatie:


Voorstellingsinformatie

Toeter nog maar één

Toeter nog maar één

Toetorial

Muziek/Show
Datum: za 06-10-2018
Tijd: 20:15 uur
Locatie: Theaterzaal
  Grote Zaal
  'Verkeersweg' '1'
  '3842 LV' Harderwijk
Rang Prijs Soort
1 €15 Normaal
 

Toeter Nog Maar Een (TNM1) is een zeer goed op elkaar ingespeelde feest brassband. In de dweilorkesten scene hebben de mannen inmiddels hun sporen ruimschoots verdiend en genieten ze landelijk aanzien. En nu willen de mannen van TNM1 iets nieuws gaan doen. Door de ervaring van honderden optredens in binnen -en buitenland weten ze waar het publiek energie van krijgt en die ervaring is in de theatershow TOETORIAL gestopt.

 

TNM1 heeft zich voor deze show onder andere laten inspireren door het Oostenrijkse koper ensemble Mnozil Brass. Een andere bron van inspiratie zijn de ervaringen tijdens de vele autotrips die de groep in al die jaren maakte. De bekende Harderwijks theatermaakster Margriet Breet heeft TNM1 gecoached bij de totstandkoming van de show.

 

Met deze theatershow deelt TNM1 graag de enorme liefde voor muziek met u.

De muziek die hen heeft geleerd dromen na te jagen en niet op te geven.

De muziek die hen als een universele taal heeft geleerd om zich zonder schroom, altijd, overal en voor iedereen verstaanbaar heeft leren maken.

Maar bovenal de muziek die er voor heeft gezorgd dat de mannen van TNM1 al vanaf hun jeugdjaren als onvoorwaardelijke muziekvrienden met elkaar verbonden zijn.

Website: http://

Ticketunie 2007 - 2018