Selecteer Evenement

Plaats:

Genre:

Maand:

Titel:


Selecteer Organisatie

Organisatie:


Voorstellingsinformatie

Theater van de Droom

Theater van de Droom

Harlekinade

Jeugdvoorstelling
Datum: wo 25-07-2018
Tijd: 14:00 uur
Locatie: Volloop 900 plaatsen
  Openluchttheater
  'Scholtensboslaan' ' '
  '4701 EH' Roosendaal
 
Vijf korte stukken met mime, maskers, poppen, en rekwisieten. Maar zonder tekst.

De drie langste stukken worden gespeeld door Jeroen met mime, maskers, poppen en rekwisieten: de Nar, Pierrot en Monsieur Grisaille. De Middeleeuwse Nar is een magisch metamorfose-nummer, Pierrot de tijdloze, poëtische figuur met grote gebaren en Monsieur Grisaille een dagdromer die allerlei kleine speelse ontdekkingen doet.

 

Tussen deze nummers vertoond Laura twee korte acts: Oom Boek, die een gedicht leest en daarna de geheimzinnige dubbelmaskers Animus & Anima. Dit programma voor jong en oud kan overal gespeeld worden met een eigen achtergrond en belichting.

 

De voorstelling Harlekinade wordt gespeeld door Jeroen en Laura Boerwinkel die samen Theater van de Droom vormen, zij treden veelvuldig met hun voorstellingen een straattheater-acts op in zowel binnen- als buitenland. Ze gebruiken unieke handgemaakte maskers, poppen, rekwisieten, en kostuums met een bekende sfeer. Met Tomte de Trol deden ze mee aan het SBS6-programma POPSTER!

 

Voor deze voorstelling zijn slechts 300 kaarten beschikbaar, koop uw kaarten dus op tijd. (OP = OP)

 

Doelgroep : Vanaf 4 jaar.

Tijd : 50 minuten (zonder pauze)

Kaarten aan de kassa : 5 euro (er is geen pin aanwezig).

Let op : Kinderen t/m 2 jaar gratis (hiervoor is geen ticket nodig), dus vanaf 3 jaar betalen (inclusief volwassenen!)

 

Algemene informatie :

 

De voorstelling gaat bijna altijd door, als de veiligheid van bezoekers niet gewaarborgd kan worden wordt soms uitgeweken naar een binnenlocatie. Deze wordt vanaf 24 uur vooraf bekend gemaakt via de website en Facebook, bezitters van een ticket uit de voorverkoop ontvangen een e-mail, en ook wordt dit kenbaar gemaakt bij de ingang van het openluchttheater. Wanneer er wordt uitgeweken naar een binnenlocatie, dan begint de voorstelling 15 minuten later (zodat iedereen de tijd heeft om naar de alternatieve locatie te reizen). Bij annulering krijgt men het aankoopbedrag binnen 14 dagen retour op de rekening waarmee de betaling is gedaan. Verplaatsen naar een binnenlocatie is geen reden voor restitutie.

 

Bezitters van een ticket uit de voorverkoop kunnen voor én na de voorstelling gratis Speeltuin Vrouwenhof bezoeken op vertoon van hun e-Ticket. Met aan de kassa gekochte tickets is er gratis toegang na de voorstelling op vertoon van het entreebewijs.

 

Het openluchttheater bevind zich aan de Scholtensboslaan (postcode 4701EH) in Roosendaal, en is prima te bereiken met de fiets, te voet, of met het openbaar vervoer (bus 2, halte Boulevard bevind zich op enkele minuten lopen. Voor fietsen is nabij de ingang van het openluchttheater gelegenheid om te parkeren. Auto's kunnen geparkeerd worden in de directe omgeving of in parkeergarage Nieuwe Markt (let op : dit betreft veelal betaald parkeren).

 

Tijdens een bezoek aan het openluchttheater probeert Stichting Openluchttheater Vrouwenhof het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken voor iedereen; daarom stemt iedereen bij het betreden van het openluchttheater in met de huisregels. De huisregels zijn te vinden op onze website.

 

 

Website: http://

Ticketunie 2007 - 2018