Selecteer Evenement

Plaats:

Genre:

Maand:

Titel:


Selecteer Organisatie

Organisatie:


Voorstellingsinformatie

Daniëlle Schel

Daniëlle Schel

Patroon

Cabaret
Datum: do 28-02-2019
Tijd: 20:15 uur
Locatie: Ongeplaceerd, max 72
  Karolingenzaal
  'Ridderstraat' '23'
  '6511TM' Nijmegen
Rang Prijs Soort
1 €16,50 Normaal
 

Winnaar publieksprijs Amsterdams Kleinkunst Festival 2017.

 

Wat sta ik hier te doen? En waarom zeg ik dit hardop? Met ons goeie gedrag dansen we ons uit de naad op de hangende plaat des levens. In ‘Patroon’ tilt Daniëlle Schel de naald op en brengt een kleurrijk verhaal over vastlopen en uitbreken. Want wat heb je aan de wijde wereld als je schoenen knellen?

 

Daniëlle won de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival 2017 en is klaar om met haar eerste avondvullende programma de theaters in te duiken. Ze belooft niets minder dan een avond vol stuntelende karakters, originele scènes en stuwende kleinkunstliedjes. “Haar typetjes zijn sterk, doen een beetje pijn aan je hart en schuren op een fijne manier de lachspieren.” (jury AKF)

 

NRC Handelsblad:
“Daniëlle Schel, op elektrische gitaar begeleid door Peer Thielen, toont aan een energieke, onbevangen persoonlijkheid te zijn op het podium.”

 

Het Parool:
“Een uitstekende actrice die ieder gezichtsspiertje op het juiste moment aan het werk zet.”

 

Jury Amsterdams Kleinkunst Festival 2017: “Een programma vol originele en ook eigentijdse thema’s en vondsten. Haar typetjes zijn sterk, doen een beetje pijn aan je hart en schuren op een fijne manier de lachspieren.”

 

Fragment: 'Els en de praatpaal'

 

 

 


Ticketunie 2007 - 2018