Selecteer Evenement

Plaats:

Genre:

Maand:

Titel:


Selecteer Organisatie

Organisatie:


Voorstellingsinformatie

Carnaval

Carnaval

Passe-Partout

Lokaal
Datum: za 10-02-2018
Tijd: 20:15 uur
Locatie: Compleet pand 800 personen
  Theaterzaal
  'Nieuwstraat' '2'
  '5301 EW' Zaltbommel
 
Carnaval in de Mispelpoort is voor vele Bommelaren een hoogtepunt waar het hele jaar naar uitgekeken wordt.

Van zaterdag 10 t/m dinsdag 13 februari ligt het normale leven stil en wordt door de hele stad Carnaval gevierd. De Poorterij wordt wederom weer omgebouwd tot een waar feestpaleis.

 

Bestel hier jouw passe-partout voor het grote carnavalsfeest in de Poorterij. De passe-partout biedt toegang tot het carnavalsfeest in de Poorterij voor alle dagen en garandeert jou dat je niet in lange rijen hoeft te staan. Na betaling ontvang je een voucher die je aan de balie van de Poorterij kunt omruilen voor de uiteindelijke pas. De voucher zelf biedt dus geen toegang tot het feest! De passe-partout mag alleen gehouden worden door personen van 14 jaar en ouder, bij de toegang tot het feest zal hier streng op worden gecontroleerd.

 

Dagelijks is het Kindercarnaval vanaf 14:11 uur en om 20:11 uur gaat het los tot 2:00 uur (m.u.v. dinsdag, tot 0:00 uur).

 

De kaarten zijn tot 20 januari uitsluitend te koop voor leden van de Carnavalsvereniging middels de actiecode welke is vermeld in de mail vanuit de Carnavalsvereniging. Vanaf 20 januari kan iedereen een passe-partout aanschaffen.

 

Let op: met de online reservering krijg je enkel de bevestiging van de bestelling. De Passe-partouts zelf kunnen opgehaald worden bij de Poorterij op werkdagen van donderdag 1 februari t/m woensdag 7 februari van 9:00 tot 17:00 uur.

Er kan slechts 1 passe-partout besteld worden per persoon.

Website: http://

Ticketunie 2007 - 2018