Selecteer Evenement

Plaats:

Genre:

Maand:

Titel:


Selecteer Organisatie

Organisatie:


Voorstellingsinformatie

Le Roux & d'Anjou

Le Roux & d'Anjou

Echte Liefde

Cabaret
Datum: do 07-06-2018
Tijd: 20:15 uur
Locatie: Theaterzaal
  Theaterzaal
  'Raadhuisplein' '6'
  '5981 AT' Panningen
Rang Prijs Soort
1 €22,50 Normaal
 

Lieneke Le Roux en Mylène d’Anjou, gelauwerd in toneel en cabaret, brengen samen een absurdistische en muzikale theatervoorstelling. Een hilarische avond, schaamteloos geïnspireerd op ‘Absolutely Fabulous’ en hun knettergekke leven. Twee wereldwijven in een gloednieuwe cabaretkomedie, in regie van Marije Gubbels (TG Bloody Mary)!

Actrice Lieneke Le Roux kennen we o.a. van de films
Broos (Gouden Kalf) en Brozer, de tv-series B.A.B.S., Ik ook van jou en theaterproducties als Powervrouwen, Zadelpijn en ander damesleed, De ontdekking van de hemel en Pippi Langkous (Musical Award). Cabaretière Mylène d’Anjou maakte verschillende soloprogramma’s, stond op het toneel met Powervrouwen, Grease, MAMMA MIA! en Ciske de Rat en is verder o.a. bekend van de tv-serie Komt een man bij de dokter.

Terwijl de wereld om hen heen in een razend tempo verandert, doen de dames er alles aan om dat tempo bij te benen en liggen ze op ramkoers met de Cloud, de jeugd en hun sociale leven.
Op hartverscheurende en humoristische wijze zien we hun verwoede pogingen op zoek naar zingeving en liefde. Met de moed der wanhoop en met tomeloze energie wordt er sans gène
gezongen, gedanst, gevochten, getroost en liefgehad. Een feest van herkenning voor alle vrouwen (en hun mannen)!

Duur: nog niet bekend

Theaterkaartje is inclusief gratis garderobe en een kopje koffie of thee vóórafgaand aan de voorstelling vanaf 19.30 uur.

Cast: Lieneke Le Roux en Mylène d’Anjou
Fotograaf: Copyright PIEK
 

Website: http://

Ticketunie 2007 - 2018